Fonecta Enterprise Solutions palvelut ja ratkaisut

Fonecta Enterprise Solutions palvelut ja ratkaisut löydät täältä.

Verkossa Media myy liiketoimintansa Fonecta Enterprise Solutionsille

Verkossa Media on myynyt koko liiketoimintansa Fonecta Enterprise Solutionsille. Kaikki Verkossa Median työntekijät toimitusjohtajaa lukuun ottamatta siirtyvät Fonecta Enterprise Solutionsin palvelukseen 1.3.2014 alkaen.

Verkossa Media on Terve Median, Intervision ja avainhenkilöidensä omistama, vuonna 2006 perustettu Suomen suurin riippumaton mainosverkko, joka tavoittaa noin 3,4 miljoonaa suomalaista verkon käyttäjää (comScore, tammikuu 2014). Verkossa Median mediamyynti vuonna 2013 oli yli 6 miljoonaa euroa.

- Verkossa Media on kasvanut merkittäväksi verkkomainonnan kaupallistajaksi palvellen sekä mainostajia että julkaisijakumppaneitaan. Liiketoiminnasta nyt vetäytyvinä omistajina uskomme vahvasti yhtiön tarinaan tulevaisuudessakin ja olemmekin solmineet Fonecta Enterprise Solutionsin kanssa pitkän yhteistyösopimuksen Terve Median medioiden kaupallistamisesta. Kiitämme kollegoitamme Verkossa Mediassa pitkästä, hedelmällisestä yhteistyöstä ja toivomme heille sekä Fonectalle menestystä jatkossakin, kertoo Verkossa Median ja sen suurimman omistajan Terve Median toimitusjohtaja Lasse Hyyti.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja / Verkossa Media Oy & Terve Media Oy, Lasse Hyyti, 040 772 6811, lasse.hyyti@verkossamedia.fi

Tori.fi on Suomen suosituin verkon kauppapaikka

Tori.fi on noussut viime vuonna Suomen suurimmaksi verkon kauppapaikaksi. Viime viikolla julkaistun lehdistötiedotteen mukaan Torin sivuilla kävi vuonna 2013 keskimäärin 1,3 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Ilmoituksia jätettiin koko vuoden aikana 3,4 miljoonaa. Neljä vuotta Suomessa toiminut Tori julkaisi nyt viralliset käyttäjälukunsa ensimmäistä kertaa.

Torin suosituimpia kategorioita ovat sisustus, huonekalut, vaatteet, kengät, lastentarvikkeet ja lelut. Myös autoja ja asuntoja myydään aktiivisesti. Ilmoitusten pyyntihintojen summa vuodessa mitataan miljardeissa euroissa.

Lähde: Cision

Verkossa Median toimitusjohtaja vaihtuu

Yli neljä vuotta Verkossa Mediassa työskennellyt Jan Kumlin jättää toimitusjohtajan tehtävät 10.1.2013. Hän toimi VM:n toimitusjohtajana kaksi vuotta.

Jan Kumlin siirtyy 13.1.2014 vetämään mainonnan tekniseen toteutukseen keskittyvän Adformin toimintaa Suomessa.
Toimitusjohtajan tehtävät ottaa vastuulleen yhtiön pitkäaikainen hallituksen jäsen ja entinen puheenjohtaja Lasse Hyyti. Hyyti on toiminut aiemmin saman konsernin Terve Media oy:n sekä Apteekkimedia oy:n toimitusjohtajana. Hän teki pitkän uran tätä ennen mm. FS Film Oy:n toimitusjohtajana.

"Jan on tehnyt Verkossa Mediassa hienoa työtä ja vienyt läpi isoja muutoksia, ja luovuttaa seuraajalleen hyvässä kunnossa olevaan yrityksen", toteaa Verkossa median hallituksen puheenjohtaja Juha Tynkkynen.

Lasse Hyyti kommentoi uutta tehtäväänsä: "Tunnen yrityksen ja sen työntekijät hallitustyön sekä konserniyhteistyömme kautta jo pitkältä ajalta ja on innostavaa päästä vetämään Verkossa Mediaa digitaalisen median avainpaikalle."

Verkossa Media on Suomen suurin itsenäinen mainosverkko edustaen lukuisia eri julkaisijoita, sen mediamyynti vuonna 2013 oli reilut 6 miljoonaa euroa. Verkossa Media tavoittaa viikottain yli kolme miljoonaa (TNS) eri kävijää eli noin 85% kaikista suomalaisista internetin käyttäjistä.

Lisätiedot:
Lasse Hyyti / lasse.hyyti@verkossamedia.fi / 040 772 6811
Jan Kumlin / jan.kumlin@verkossamedia.fi / 040 550 6763

Uusi media: TopGear Suomi

Uusin tulokas verkostossamme on nuorekas ja vauhdikas TopGear Suomi. Sivusto houkuttelee autoista ja autoiluviihteestä kiinnostuneita miehiä parhaimmillaan jo yli 50 000 viikkokävijän verran. Noin puolet lukijoista aikoo ostaa auton seuraavan vuoden kuluessa. Autojen ja autotarvikkeiden lisäksi he ovat kiinnostuneita muun muassa muista moottoriajoneuvoista, viihde-elektroniikasta, älypuhelimista, matkailusta ja kameroista.

Tutustu TopGear Suomeen tästä »

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää, mitä uutta Verkossa tapahtuu ja mikä verkossa toimii? Tilaa uutiskirjeemme ja saat uusimmat uutiset kerran kuukaudessa sähköpostiisi. Emme luovuta osoitetta kolmansille osapuolille.

Näistä puhutaan nyt